COPII MATRICEI PDF

June 7, 2019 posted by

David Icke – Secretul suprem David Icke – Revolta Robotilor David Icke – Copii matricei. David Icke – Proiect SEMPER FIDELIS. Carti Gratis. 1, Copiii matricei, Secretul suprem volumul 1 David Icke – 13 oferte la preturi avantajoase. Share: Copy. David Icke – Secretul Suprem (apare in curand – solicita. 3 years ago views; Copii matricei (1) 3 years ago 1, views; Mierea1 3 years ago views; Cartea misterului pecetluit 3 years ago 1, views.

Author: JoJora Yom
Country: Sudan
Language: English (Spanish)
Genre: Music
Published (Last): 19 February 2012
Pages: 43
PDF File Size: 15.66 Mb
ePub File Size: 12.86 Mb
ISBN: 467-6-72411-958-4
Downloads: 31438
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Molkis

[PDF] David Icke-Copiii Matricei – Free Download PDF

Mer campurile de energie ce se rotesc in jurul lui KaBa Mi-au trebuit trei zile ca sa o pot vedea pana la capat in mod mxtricei. Pan a fost spiritul care conducea lumea de jos.

Eu cred ca este posibil ca intr-un trecut indepartat Saturn sa fii fost Soarele sistemului nostru solar, care acum se afla cumva in decadere spirituala un arhanghel cazut, arhon. Am gasit in acest film foarte multe lucruri absolut WOW care mi-au aprins multe beculete si am facut noi conexiuni, de la nivelul de intelegere la care sunt acum. Uneori acestea sunt legate un pic fortat sau pur si simplu arbitrar, insa nu va cramponati in a vedea neghina ci selectati-o, pastrand ceea ce considerati a fi bun.

  ARREDO3 CATALOGO PDF

Sa fie satanica, crestina sau pagana? Este cea mai concreta recunostinta!

David Icke-Copiii Matricei

Acum am inteles de ce. In acesta regasim deloc surprinzator acum, sigiliul lui Saturn. Aceste simboluri se regasesc in diverse sigle de pe la marile corporatii multinationale dupa cum veti descoperi si in filmul de azi.

Vibratia lui Sauron din Lord Of The Ringseste foarte apropiata ca si impact de cea a lui Saturn cine a vazut filmul isi poate aduce aminte cat de puternic se pune accentul pe acest aspect in film, cat de puternica, violenta, posedanta si intruziva era. Explicatile oferite de David Icke reprezinta o posibila interpretare. Recomand aceasta prezentare cu toata inima!!!! Altfel spus, Luna este unul dintre cele mai misterioase obiecte din sistemul solar.

Intuitiv a crezut asta. Dumnezeul musulmanilor este Allah Nu intelegeam de ce nu pot vedea o filmare de 50 de minute de la inceput pana la capat. Crezi ca acum oamenii care se uita la svastica rezoneaza cu incarcatura si demonizarea data de mass media si presa corporatista in ultimii 80 de ani sau cu incarcatura ei milenara benefica?

  BARBE RELACIONES INTERNACIONALES PDF

La egipteni era Mer – Ka – Ba. Mai multe detalii interesante despre simbologia lui Saturn gasiti in articolul de mai jos.

Publicat de FreeYourMind la Lucrurile se leaga tot mai mult. Sau cand vezi Pentagrama, chiar crezi ca daca are matricfi in sus e malefica si cu coarnele in jos este benefica?

La jumatatea filmarii mereu intervenea ceva si nu reuseam sa vad concluziile. Saturn a fost dintotdeauna asociat cu Satana, din mai multe motive.

Nimeni nu poate distruge legile pe care eu le-am instituit.