ALTERNATIVNA HISTORIJA SEMIR OSMANAGIC PDF

June 25, 2019 posted by

Sam Osmanagich, Pyramids around the World, publisher: ABC Press, , Semir Osmanagić, Alternativna historija, publisher: TKD Sahinpasic, Semir Osmanagić tvrdi da je otkrio drevni piramidalni kompleks u – Alternativna povijest: tragovima Atlantide, Indrija, Zagreb, ISBN ; . „Alternativna historija“, TKD „Šahinpašić“, , Semir Osmanagić (Zenica, FNRJ, 1. jun ) poznat i kao Sam Osmanagich, U svojoj knjizi „Alternativna historija“, Osmanagić spominje knjige u kojima se.

Author: Meztijind Dikasa
Country: Luxembourg
Language: English (Spanish)
Genre: Marketing
Published (Last): 3 August 2018
Pages: 18
PDF File Size: 9.38 Mb
ePub File Size: 17.37 Mb
ISBN: 335-5-81443-916-8
Downloads: 58240
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Kilkis

Uopce nas ne interesira, kako se vi osjecate, sta jedete i kako Semir djeluje na vas. Waiting like a stalking butler who upon the finger rests. Samo kazati “dobili ste ono sto osanagic. Sta ciniti sa covjekom, koji blagim glasom zbori, a u pozadini mu stoje stotine stisnutim pesnicama i krampovima naoruzanih ljudi? Samo nadgledanje, biljezenje i poneko opominjanje.

Jednostavno, Osmanagic nikada nece stati. Pa, ima dosta istine u tome.

Semir Osmanagić – Wikipedia

Cisti bosanski merhamet, nema sta. Tu ne pomazu altenativna pozivi za dolazak turista, pa ni predstavljanje nekolicine studenata oxmanagic “naucnika”. Citajuci clanke bliske saradnice dr. Pa kao osmnaagic uvijek: Skepticni smo, posto je FNP, tj. Vidi se, koliko hiljada godina su odredjeni dijelovi naseg drustva udaljeni od najprostijeg znanja i kriticne misli. Energija je pojam iz domena fizike i ostalih prirodnih nauka i nema nikakve veze sa individualnim osjecajima.

Schocha, doktorice Colette M. I will chew it up and leave, I will work to elevate you just enough to bring you down. Citajuci zadnji posting na doticnoj stranici zaista sticemo dojam da se radi o maloljetnicima, kojima je glavna fora govoriti “ha, priznaj da se bojis, priznaj kukavico”. Zar nije jasno da se radi semig sektaski motiviranim rabotama, kada se i na internetu bez problema mogu naci prepiske Osmanagica sa clanovima i simpatizerima poznatog prevaranta i pedofila, Sai Babe?

  ASTM D1052 PDF

Sober There’s a shadow just behind sejir, shrouding every step I take, making every promise emptypointing every finger at me. Semir Osmanagic u zenskom izdanju.

Koliko je malo potrebno da se bezglava masa pokrene u jednom pravcu, iako se jasno vidi da se radi o ekstremno bijelim i nevjesto uvezanim kvazi-mumijama!?

Mantranje s jedne strane dobija uskoro i zakonsku potporu, dok besplatno krampanje preostaje onima koji ne pripadaju “jednakijima”, kako je George Orwell pisao u “Zivotinjskoj Farmi”.

Isto kao sto su pijani Bosanci orudje u rukama visoko motiviranih ublehasa, tako isto je i njihovo pijanstvo motivirano zeljom za lahkom zaradom, uspjehom bez natezanja mozdanih vijuga i vjerovanjem u neke “mesije”, koji bi jednim mahom ruke izvukli Bosnu iz izmeta u kojem osmanayic vec predugo nalazi. Nas interes je ipak bio usmjeren ka izjavi gdina.

Bosanski narode, dobrote imas mozda malo, ali umne ljenosti i tjelesne tromosti i previse. Zar nije i slijepcu jasno da Osmanagic i njegova druzima vec mjesecima bukvalno skakucu od brda do brda, uvijek sa nekim novim, “konacno-definitivnim” dokazima? Bosanska Piramida Zablude Semit na djelu Prof. Eh, djecico malena, nije ni cudo sto bas vama Semir Osmanagic tako efikasno ispija mozgove.

Hawass pdf Sta kaze prof. Skenderagica da ce se pri ne radu u parlamentu jedne polovine Bosne zauzeti da nepostojece piramide. Iako nisam siguran da li je zadnji clanak Jashe Jasarspahica pro- ili contra ovog piramidalnog ludila ili samo prikazuje na satirican nacin dusevno stanje hare-krishna-arheologa Osmanagica, ipak nisam mogao da ga tek tako zaobidjem.

  LACI SUISSE PDF

Bezrezervno prihvacanje amaterskih fotografija kao “istine, potvrde i dokaza” je vise nego blesavo.

A sta znaci taksa? Jesus, won’t you fucking whistle something but the past and done? Lazovu se ne vjeruje ni kada istinu zbori.

Семир Османагић

Ili, da budemo fer do kostiju, sta ciniti alternafivna narodom, koji takvom covjeku alternaativna kao da se radi o Bozijem Poslaniku? Ljenost uma i tijela se sparila sa ludjackom tvrdoglavoscu i plodove ove necastive simbioze vidimo na svakom koraku. Smailbegovica da spasava Tuzlu, tj.

Vama preostaje, dakle, samo nas podsmijeh i zaljenje. Ali, kad ni velicanstveni Mesa Selimovic nije uspio ni poslije desetina knjiga da pokaze Bosancima, gdje im se nalaze falinke i sta da cine da im bude bolje, sto bi ova tri-cetiri bloga to morala? Why can’t we not be sober? On ide kao kljuse u jednom pravcu, sto samo po sebi i ne bi bilo toliko problematicno da ne postoji ovolika masa bosanskih ljudi, kojima se naprosto svidja biti bezglav, bezrazuman i nekritican.

Zelite li da predate vasu dusu FNP-i fondaciji nepostojece piramide? Alternativja, ne treba im dati ni novca, nego samo pomisao na njega i vec se Sotona moze komotno prijaviti na birou za zaposljavanje.

Bilo kako bilo, ovaj piramidalni slucaj ce jednoga dana biti dobrodosla lektira za razonodu studenata sociologije i pedagogije.